FAQ

Ofte besvarte spørsmål for deg som skal til Trysil.

Spørsmål og svar

Her finner du ofte besvarte spørsmål om ditt opphold i Trysil. Hvis du ikke finner det du lurer på er det bare til å kontakte oss på post@trysilhotell.net.

Det er trygt å booke hos oss. Egne avbestillingsregler gjelder under covid-19: Avbestilling uten kostnad* frem til dagen før ankomst. Gjelder i tilfeller avbestilling skyldes koronasykdom, positivt koronatest eller pålagt koronakarantene. Krav til dokumentasjon. I øvrig gjelder avbestilling/endring av booking uten kostnad* inntil 8 dager før ankomst. Avbestilling må sendes skriftlig til post@trysilhotell.net, merkes med "Avbestilling" og order nummer fra kvittering på bookingen det gjelder. *Avbestillingsgebyr på 150 kr tas ut ved refundering av betaling.

Ja. For å få adgang til Trysil hotell og ditt rom må betalingslinken du har fått tilsendt være betalt før du kommer. 

Kode til ditt rom blir sendt ut mellom kl 12 og kl 15 den dagen du skal ankomme.

Nei, men personell på vårt bakeri og kafè, Kort&Godt kan bistå dagtid mellom 08-17 om det er spørsmål. Kveldstid* er vår restaurant og brewpub Kveik åpen, der går det også å få hjelp. Men ring oss gjerne på 979 40 000 og tast 1 om det er noe du lurer på.

*Stengt mand-tirsd enkelte deler av året. Se egen info om Kveik.

Ja, det går å booke på nettet 24 timmer i døgnet, 7 dager i uka. Booker du samme dag og betaler så kommer inn-sjekkingsinfo og kode innom et par minutter om det er etter kl 15. Har du ikke adgang til nett finns det en PC i lobbyn som kan brukes.

Ja, vi har gratis parkering rett utenfor hotellet. Her finnes også uttak for ladding av el-bil. 

Vi har to rom der vi tillater husdyr. Ta kontakt på post@trysilhotell.net for å sjekke at vi har et av disse ledig når du ønsker å booke.

Nei. Vi ligger mitt i sentrum av Trysil. Det er 2,5 km til alpinanlegget og Skibussen stopper rett utenfor hotellet under vintersesongen.

Les mer om skibusseen her, og se rutetabell mellom sentrum - hytteområdet.

Trysil hotell ligger ved hovedgaten i Trysil sentrum. 600 meter fra busstasjonen.

Ja, bare send en mail til post@trysilhotell.net, så utvider vi oppholdet ditt og sender deg en betalingslink.


A: Ja det har vi. Passord er trysilgjest .

Ja, vi har 3 rom med beddsofa som en voksen eller to barn kan sove i. Det koster 300 NOK per person og natt. Kan foreløpig ikke bestilles online. Send forespørsel til post@trysilhotell.net

Nei, barn 0-6 år kan bo sammen med foreldre på rommet uten ekstra kostnad.

Ja, Parken Bistro & Bar.

Ikke helt. Vi har en grad av tilrettelegging i 1. etasjen men ikke heis til 2. etasjen. Bad på rommene har begrenset adkomst for rullestol. Send oss mail på post@trysilhotell.net i forbindelse med booking om det er ønskemål om å bo på 1. etasjen.

Ja, kontakt oss på mail post@trysilhotell.net og fortell oss hva du ønsker. Kostnaden er 150 kr.

Ja det gjør vi. Ta kontakt på post@trysilhotell.net

Alle rommene er utstyrt med sengetøy og håndklær, såpe og toalettpapir.  Det finnes eget rom for oppbevaring av sykkel eller ski, sykkelvask og en enkel servicestasjon for sykkelvedlikehold. Skotørkerom rett innenfor entrédøra.

Ja det er det. Bor du en natt så er det utvask inkludert. Bor man 2 netter + vil rommet vaskes hver 5. dag. Sengetøy og håndklær byttes og rommet vaskes. Skulle du/dere behøve ekstra håndklær før vasken den 5. dagen, så ta kontakt på post@trysilhotell.net