Om Trysil Hotell

Velkommen til Trysil Hotell

Etter omfattende oppussing gjenåpnet vi Trysil Hotell i juni 2017, med et helt nytt konsept og innhold. 

I vår restaurant, Parken Bistro & Bar, kan du velge mellom småretter, «Dagens husmannskost», eller velge fra vår a la carte meny. Vi har også vårt eget håndverksbryggeri – Trysil Bryggeri med Trysils største utvalg av øl på fat.

Vi liker å lage ting fra bunnen, og er opptatt av å bruke lokale råvarer og produkter fra småskala produsenter der det er hensiktsmessig. 

For den aktive gjesten

Hotellet er spesielt tilpasset aktive gjester som er glad i god mat og drikke. Vi har eget rom for oppbevaring av sykler og ski. Sykkelvask og en enkel servicestasjon for sykkelvedlikehold. Skiprepp kan du gjøre i skirommet. Skotørkerom.

Hygg deg sammen med venner i kafeen eller brewpuben etter en aktivitetsfylt dag. Du kan også nyte en bedre middag i restauranten.

BEDRIFTSAVTALE

For firmaer tilbyr vi bedriftsavtaler for bedrifter som har regelmessig behov for overnatting, eller ønsker å betale via faktura.

Beliggenhet

Vi ligger mitt i sentrum av Trysil. Det er 2,5 km til alpinanlegget og skibussen stopper rett utenfor hotellet under vintersesongen. For stisykling ligger vi nær mange av de naturlige stiene på østsiden av Trysilelva.