Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit

Trysil Hotell er røykfritt • Avbestilling: les avtalevilkårne nøye • Lobbyen er ikke et oppholdssted for fest.

Noe du lurer på? Ring 979 40 000 eller send en epost til post@trysilhotell.net

Avtalevilkår


Foretaksinformasjon utleier
Trysil hotell/Wassgren Consult AS org nr 911 586 509

Kontaktdetaljer:
Trysil hotell
Storvegen 24
2420 Trysil
Norge
trysilhotell.net
post@trysilhotell.net

Trysil Hotell

Leievilkår

Produktinformasjon
Overnattingsstedet leier ut enkeltrom, dobbeltrom/tomannsrom og trippelrom. I booking av rom inngår frokost, sengetøy og håndklær. Romvask og bytte av håndklær under oppholdet inngår ikke. Over lengre tid (5 dager og utover) kan det avtales bytte av sengetøy, håndklær og romvask mot et tillegg i pris.

Hotellet bruker et nettbasert booking, betalings- og inn/utsjekkssystem. Det finnes ikke bemannet resepsjon. Adgang til hotellentré og rom fås via kodelås. Dette skjer automatisk ved at du får tilsendt en kode via sms og epost som du kan benytte på rommet ditt under hele oppholdet.
Servicespørsmål ivaretas av medarbeidere i kafé/bakeri og brewpub/restaurant som er bemannet store deler av døgnet i samme bygg.

Priser
Prisen varierer fra opphold til opphold og dag til dag. Se webside for kontinuerlig oppdaterte priser.

Forbehold
Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og annen informasjon om varer/tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og et vellykket opphold!

Salgs- og leveringsbetingelser
Det sendes ut en sms og epost med kode på innsjekkdato. Rom/ene reserveres umiddelbart etter at betalingen er gjennomført. Dette gjøres ved at en epost sendes til deg med en kvittering for oppholdet. Denne kvittering er et bevis på at du som gjest har fått reservert et rom for oppgitt tidsperiode, og har derfor krav på overnatting i gitte periode.

Betaling
Vi krever full betaling for å reservere rom/ene ved booking med under 8 dager til ankomstdatoen.

Personopplysninger
Trysil hotell/Wassgren Consult AS behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Kortinformasjon
Når du handler hos Trysil hotell/Wassgren Consult AS blir betalingen behandlet av NETS. Dette er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/ Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

Avbestilling
Egne avbestillingsregler under covid-19: Det er trygt å booke hos oss. Avbestilling uten kostnad* frem til dagen før ankomst. Gjelder i tilfeller avbestilling skyldes koronasykdom, positivt koronatest eller pålagt koronakarantene. Krav til dokumentasjon. I øvrig gjelder avbestilling/endring av booking uten kostnad* inntil 8 dager før ankomst. Avbestilling må sendes skriftlig til post@trysilhotell.net, merkes med “Avbestilling” og order nummer fra kvittering på bookingen det gjelder. *Avbestillingsgebyr på 150 kr tas ut ved refundering av betaling.

Reklamasjon
Dersom det foreligger en feil eller mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi Trysil hotell/Wassgren Consult AS skriftlig melding (e-post eller brev) om at du vil påberope deg feilen/mangelen. Trysil hotell/Wassgren Consult AS vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Angrerett
Det foreligger ingen angrerett i henhold til angrerettloven om reise og opphold.

Garanti
Det foreligger en garanti i henhold til norsk lov om reise og hotellopphold.

Alkohol og medbrakte varer
Det er ikke tillatt å nyte medbragt alkohol på hotellets fellesområder.

Husregler
Det er ikke tillatt å slippe andre personer inn på hotellromsavdeling eller rommet enn de som er oppført som beboere på rommet. Om det er spesielle behov for dette skal dette avtales med hotellet på forhånd. Det er ikke tillatt med festing på rom eller i fellesarealer (lobby areal etter brewpubens stengetid og hotellromsavdeling til enhver tid).
Kjæledyr er ikke tillatt uten avtale. Ta kontakt for å avtale om booking.
Hotellets fellesområder er videoovervåket