Opplev Trysil på sykkel – Bo på Trysil Hotell

Er du en sykkelentusiast som elsker å utforske nye steder og ta utfordrende turer? Da burde du definitivt legge turen til Trysil i sommer! Med sine varierte terreng og naturskjønne omgivelser er Trysil en drømmedestinasjon for enhver syklist.

Og hvor kan man bo bedre enn på det flotte Trysil Hotell? Hotellet ligger midt i hjertet av Trysils naturperler, med umiddelbar nærhet til sykkelstier og turmuligheter. Her vil du kunne nyte stilfulle rom, deilig mat og fantastisk service – alt du trenger for å lade opp mellom utfluktene dine.

Trysil byr på milevis med varierte stier, fra tekniske stier til brede grusveier. Du kan velge mellom alt fra korte familieturer til lange dagsutflukter gjennom vakker norsk natur. Og uansett hvilken rute du velger, vil du føle deg hjemme i den fantastiske naturen rundt deg.

Med sin imponerende fjellkjede og rike dyreliv har Trysil noe å by på for alle. Så hvorfor ikke bestille oppholdet ditt på Trysil Hotell nå, og komme deg ut på sykkelen allerede denne sommeren? Vi gleder oss til å ønske deg velkommen!

Trenger du å leie sykkel?

Les mer om å leie sykkel på www.trysilsykkel.no eller gå direkte til bookingsiden.

Priser:

  • Enkeltrom, kr 1.615,-
  • Dobbeltrom, kr 2.340,- (kr 1.170,- per person i delt dobbeltrom).

Pakken inneholder:

  • Overnatting
  • Frokost
  • 3-retters middag på Parken Bistro & Bar

Bookingkode er Sykkelpakke.

Ønsker du flere dager, vennligst kontakt oss på post@trysilhotell.net eller ring 979 40000.